Tjänster KBT Ledarskap
&

organisationsutvecklin
g

Handledning

Beteende-
förändring
Startsida
Kostnadsfri
KBT för
stress, ångest
och depression
  Om företaget   Kontakt Tjänster  

 

Tjänster

 

KBT-psykolog Niclas Almén erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena kognitiv beteendeterapi, ledarskap och beteendeförändring. Det kan röra sig om utbildningar, konsultinsatser, behandling och handledning.

Varje tjänst innefattar en viss bestämd metodologi och struktur men kan alltid skräddarsys mer eller mindre efter Era/Dina behov.

Jag/vi skräddarsyr åtgärder, kurser, program och utbildningspaket till företag och organisationer samt privatpersoner - omfattande likväl som begränsade.

Det finns möjlighet till konsultationer via telefon om det geografiska avståndet sätter begränsningar. Min erfarenhet säger att det kan fungera mycket väl.

Anmälan till eller frågor rörande de olika tjänsterna görs på e-postadressen: niclas@kbtpsykolog.com eller telefonledes: 070-333 91 95. Jag är oftast svår att få tag i per telefon, så de som går att diskutera via mail är smidigast att ta den vägen. Om telefonkontakt är viktig så är det lämpligast att via e-post be mig att ringa upp dig.

Priser
Individuella konsultationer på mitt kontor eller via telefon kostar 1700:- per session (45 min.), exklusive moms (behandling är momsbefriat). I övrigt ges prisförslag utifrån den insats som vi kommit fram till att jag skall utföra.


 

 

Vi lyckas vi tillsammans.